MultiMind Bemanning AB

Vill du ta nästa steg som rekryteringskonsult i en internationell miljö?

Vill du utvecklas inom rekrytering och ta ditt nästa steg i karriären? Vi söker nu en engagerad och affärsintresserad medarbetare som ska ansvara för att utveckla vår rekryteringsverksamhet i Stockholm i en internationell miljö. 

 

Rollen

Som rekryteringskonsult kommer du att ansvara för att utveckla vårt erbjudande inom affärsområdet Rekrytering. Dina löpande arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta följande:

  • Utveckla affärsområdet och förädla interna processer
  • Ansvara för att bygga upp ett kandidatnätverk av medarbetare på alla nivåer inom de kompetensområden som vi är aktiva inom, och där det finns framtida möjligheter!
  • Utveckla erbjudandet mot kund, samt prospektering och försäljning
  • Fullständigt ansvar för hela rekryteringsprocessen ink. search, intervju, referenser etc. 


Din profil

Vi söker dig som har:

  • akademisk utbildning, gärna inom HR, Beteendevetenskap eller motsvarande
  • 3 års erfarenhet från rekryterings-/bemanningsbranschen
  • minst 2 års erfarenhet av självständigt rekryteringsarbete (direkta rekryteringar)
  • erfarenhet av försäljning (meriterande)
  • flytande kunskaper i svenska och engelska och gärna i något annat språk

 

Om oss

MultiMind sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm och är är ett bemanningsföretag som förmedlar kvalitetssäkrad internationell kompetens inom marknadsföring, ekonomi & finans, HR, IT, kundtjänst och Supply Chain. Det har vi gjort framgångsrikt sedan år 2000 med 500 rekryteringar per år. MultiMind tar ansvar för att jobbet blir gjort. Hos oss får du möjlighet att hjälpa några av världens mest attraktiva företag att hitta sin nästa stjärna. Du arbetar i ett väl sammansvetsat team och är med i att driva affärer och rekryteringsprocesser framåt. För rätt person finns goda möjligheter för utveckling inom företaget. Självklart är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.  

 

Intresserad?

Om ovanstående stämmer in på dig så kommer du att få en mycket spännande, varierad och utmanande roll i ett växande företag med expansionsplaner! Skicka din ansökan snarast, urvalsarbetet och intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. MultiMind strävar efter och värdesätter de kvaliteter och fördelar som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-02-10
Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Yichu Chung
tfn: +46 8 21 67 36
Företagets hemsida:
http://www.multimind.se
Dela på:
Tillbaka till toppen