MultiMind Bemanning AB MultiMind Bemanning AB

R&D Food Specialist till Unilever Sweden

Vill du vara en del av vårt team inom forskning och utveckling med uppdrag att lösa några av de största utmaningarna som möter vår värld just nu? Tycker du att det låter spännande att ansvara för en kritisk del i R&D processen som handlar om att lyckas med perfekta produktlanseringar? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vi letar efter en R&D Food Specialist till vår nordiska verksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning för omgående tillträde, baserad i Solna Business Park.

 

Om tjänsten

Som R&D Food Specialist tillhör du ett internationellt team som utvecklar och lanserar nya intressanta produkter. Du är huvudsakligen ansvarig för att implementera R&D elementen i produkter som lanseras på den lokala nordiska marknaden. I nära samarbete med marknadsföringsteamet arbetar du för ökad marknadstillväxt för Foods-kategorins produktportfolio på ett långsiktigt och hållbart sätt. Med din kunskap om livsmedelsprodukter, konsumenter och teknologi kommer du även att arbeta nära marknadsföringsteamet för att maximera effekten av våra produkter hos kunder och konsumenter. Du agerar expert och affärspartner i tekniska frågor och ger högkvalitativ tekniskt R&D stöd inom en tekniskt bred portfölj av produkter.

 

Ansvarsområden

 • Framtagande av lokala märkningsspecifikationer för nordiska produkter

 • Ansvara för att produkterna uppfyller lagstiftningen för livsmedelsprodukter i enlighet med EU-lagstiftning samt lokal lagstiftning, och Unilevers policys

 • Korrekturläsning och artwork-godkännande

 • Produktregistring och dokumentering för godkännande från myndigheter enligt regelverk

 • Säkerställa riktighet och teknisk tillämpning av produktpåståenden i samarbete med funktionerna Regulatory, Nutrition and Legal

 • Utbilda och informera kunder, konsumenter och affärspartners om våra produkter och teknologier

 • Bevaka trender inom mat samt genomföra tekniska konkurrentanalyser för att identifiera nya produktidéer

 • Representera R&D i lokalt ledda produktlanseringsprojekt

 • I samarbete med kollegor vidareutveckla arbetssätt och rutiner

 

Kvalifikationer

 • Akademisk examen inom Food Science, Food Engineering eller motsvarande

 • Gärna arbetslivserfarenhet inom livsmedelsindustrin eller från R&D

 • Flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift. Talar du något av de andra nordiska språken är detta meriterande

 • Erfarenhet av teknisk projektledning och kunskap kring regler om livsmedelsinformation och märkning är meriterande

 

Om Unilever

Unilever ett av världens mest framgångsrika tillverkare av dagligvaror och verkar inom FMCG-branschen. Med fler än 400 välkända varumärken inom mat, hygien och hushållsprodukter som handlas i 190 länder, har de en unik position på marknaden. De räknas som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. 

 

Din profil

För att lyckas i denna roll måste du ha en stor passion för mat och livsmedel, vara strukturerad och ha ett öga för detaljer, utan att underskatta vikten av det övergripande perspektivet. Du uttrycker dig själv tydligt och kan ta in komplex teknisk och vetenskaplig information från olika källor och översätta detta till ett språk som kunder och konsumenter förstår. Du arbetar proaktivt mot utmaningar och möjligheter, samarbetar smidigt med olika intressenter och bidrar till en bra laganda. Eftersom vi arbetar i en snabbrörlig miljö behöver du också vara duktig på att hantera flera projekt samtidigt, samt kunna prioritera.

 

Intresserad? 

I denna tjänst samarbetar Unilever med MultiMind och alla ansökningar behandlas via MultiMinds hemsida. Vid intresse ber vi dig att skicka din ansökan med CV och ev. personligt brev till oss snarast. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Tillträde:
Snarast
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Yichu Chung
tfn: +46 8 21 67 36
Företagets hemsida:
http://www.multimind.se
Dela på:
Tillbaka till toppen