MultiMind Bemanning AB MultiMind Bemanning AB

Tuoteasiantuntija Unileverin virvoke- ja jäätelöosastolle!

Pidätkö tutkimuksesta ja tuotekehityksestä? Haaveiletko työstä, jossa pystyt olemaan luova? Etsistkö roolia, jossa on erinoimiaset kehitymismahdollisuudet? Jos vastaus on kyllä, älä hukkaa tätä tilaisuutta!

Asiakkaamme Unilever etsii parhaillaan suomen kieltä osaavaa tuoteasiantuntijaa liittymään heidän Tukholman tiimiinsä. Työ on kokoaikainen ja suora rekrytointi yritykseen.

Yrityksestä

Unilever on yksi maailman menestyneimmistä päivittäistavaroiden valmistajista. Unileverillä on markkinoilla ainutlaatuinen asema yli 400 tunnetulla ruoan, hygienian ja taloustuotteiden tuotemerkillään, joita myydään 190 maassa. Yritys lukeutuu Ruotsin houkuttelevimpiin työnantajiin.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä olet osa virvoke- ja jäätelötuoteryhmän kansainvälistä tiimiä. Vastaat yrityksen tutkimus- ja tuotekehitysosaston kehittämien uusien tuotteiden pakkausmuotoilun mukauttamisesta ja tuoterekisteröinnistä pohjoismaisille markkinoille. Lisäksi varmistat, että tuotteet täyttävät paikallisten lakien mukaiset määräykset. Teknisenä asiantuntijana teet läheistä yhteistyötä markkinointi- ja myyntitiimin kanssa. Yhdessä varmistatte uusien tuotteiden menestyksekkään lanseerauksen.

Työtehtäviisi kuuluu mm:

  • Pakkausmuotoilun hyväksyminen ja tuotteiden rekisteröinti, lisäksi varmistat, että tuote täyttää paikallisten lakien vaatimukset
  • Varmistat, että tuote täyttää yrityksen sisäiset ympäristö- ja terveyslupaukset
  • Asiakkaiden, kuluttajien ja yhteistyökumppaneiden Unileverin tuotteita ja teknologioita koskevien tietojen ja taitojen kehittäminen
  • Teknisenä asiantuntijana toimiminen ja tuotestrategioiden laadunvarmistukseen liittyviin, laillisiin ja markkinoinnin kysymyksiin vastaaminen
  • Uusien teknologioiden tunnistaminen ja tuotekategorian kehittämisessä avustaminen kilpailukykyisten tuotteiden luomiseksi

Kuka sinä olet?

Uskomme, että olet järjestelmällinen, tarkka, luova ja itsenäinen. Suhtaudut intohimoisesti kemiaan ja luonnontieteisiin. Pidät muiden opettamisesta, ja tulet hyvin toimeen muissa tehtävissä työskentelevien ja muista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia, joten sinun tulee pitää useiden eri projektien hallinnasta. Keskeistä työssä on myös halu kehittää ja kehittyä.

Sinun profiilisi:

  • Luonnontieteellinen tutkinto, suuntauksena mielellään elintarviketieteet
  • Muutaman vuoden kokemus tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, mieluiten elintarvikealalta
  • Kokemus teknisestä projektinhallinnasta
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito 
  • Ymmärrys maakohtaisista lainsäädännöllisistä vaatimuksista

Kuulostaako tehtävä mielenkiintoiselta?

Tässä tehtävässä Unilever tekee yhteistyötä MultiMind Bemanningin kanssa. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin pyydämme sinua lähettämään englanninkielisen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti, ja tehtävä saatetaan täyttää ennen viimeistä hakupäivää.

 

Region:
Stockholm
Job type:
Permanent
Working hours:
Full-time
Working days:
Day
Application deadline:
23/12/2018
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Stockholm
Contacts:
Yichu Chung
Telephone: +46 8 21 67 36
Company homepage:
http://www.multimind.se
Share on :
Back to the top