MultiMind Bemanning AB MultiMind Bemanning AB

Åpen for søknader til norsktalende jobber i Stockholm

MultiMind Bemanning AB er et bemanningsselskap med base i Stockholm, som tilbyr kvalitetessikrede rekrutterings- og bemanningstjenester.

Vår service

Vår nisje er å gi nyutdannede och senior kandidater med internasjonal kompetanse innenfor områdene markedsføring, økonomi, administrasjon, HR, IT, kundeservice og logistikk. MultiMind bestreber seg på å utnytte den enkeltes fulle potensiale fra et mangfoldsperspektiv, som vi har gjort med suksess siden 2000.

Er du arbeidssøkere i Stockholm, men ennå ikke funnet den rette jobben? Da kan du sende oss en uoppfordret søknad, siden vi er på jakt etter norsktalende ansatte.

Våre kunder

Våre kunder er store internasjonale selskaper, som har sine nordiske hovedkontor her i Stockholm. Vi mottar jevnlig nye stillinger, og vi kan derfor tilby et variert utvalg av både hel - og deltidsjobber i ulike sektorer.

Hvis dette høres interessant ut, send umiddelbart en uformell søknad via lenken nedenfor der du forteller om dine ferdigheter og hvilke stillinger du søker. Dermed vil vi ta kontakt med deg når en stilling som passer din profil.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Ann-Sofie Pagh
tfn: +46 708 15 27 99
Företagets hemsida:
http://www.multimind.se
Dela på:
Tillbaka till toppen