MultiMind Bemanning AB

Åben for ansøgninger til dansktalende stillinger i Stockholm

Drømmer du om at arbejde i udlandet? Leder du efter dansktalende job i Sverige? Så er du havnet det rette sted! 

 

Vi er eksperter i at formidle kandidater med nordiske sprog. Måske er dit CV det næste vi skal sende til en af vores internationale kunder? 

Søger du arbejde i Stockholm, men har endnu ikke fundet det rette job? Så send os hermed en uopfordret ansøgning, da vi løbende søger dansktalende medarbejdere til vores internationale kunder.

Hos MultiMind har vi løbende behov for dansktalende personale til vores kunder, som er beliggende i Stockholmsområdet. Vores kunder er store internationale virksomheder, som har deres nordiske hovedkontor her i Stockholm. De henvender sig ofte til os for at få hjælp til at finde dansktalende medarbejdere, og vi kan således tilbyde et varieret udvalg af både fuldtid- og deltidsjob indenfor bl.a. logistik, økonomi, markedsføring, kundeservice, HR og IT. 

Lyder dette interessant, så send os straks dit CV via linket nedenfor. Så kontakter vi dig, når vi har et job der matcher din profil. Du er også meget velkommen til at tage direkte kontakt til vores dansktalende rekrutteringskonsulent, Ann-Sofie Pagh på mail ann-sofie.pagh@multimind.se eller telefon +46 708 15 27 99. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

Kort om MultiMind

MultiMind Bemanding AB er en bemaningsbureau med base i Stockholm. Vi har over 18 års erfaring med at formidle internationale talenter til verdensledende virksomheder, som søger personale indenfor markedsføring, økonomi, HR, IT, kundeservice og logistik. I tillæg har vi en lang historie med at hjælpe dansktalende kandidater med at kickstarte deres internationale karriere i Stockholm. Og vores service består ikke udelukkende til at formidle job. Vi deler også gerne ud af de erfaringer vi har gjort os om at være dansk og arbejde i Sverige, og guider dig igennem processen med at flytte fra Danmark til Sverige. 

 

 

Job Danish, Danish language jobs, Job i Sverige, Job udlandet, Arbejde i Sverige, Arbejde i udlandet, Danish speaking jobs

Region:
Stockholm
Job type:
Contract
Working hours:
Full-time
Working days:
Day
Application deadline:
31/12/2018
Location:
Stockholm
Contacts:
Ann-Sofie Pagh
Telephone: +46 708 15 27 99
Company homepage:
http://www.multimind.se
Share on :
Back to the top